Κουφώματα Αλουμινίου

 

Η κατασκευαστική εταιρεία Κυριάκου τοποθετεί αλουμίνια κουφώματα, επιλεγμένα από τις πιο σύγχρονες σειρές ηγετικών εταιρειών αλουμινίων της αγοράς (ALUMIL, ETEM, EUROPA) με πολλαπλά οικονομικά, αισθητικά και λειτουργικά οφέλη.

Τα ενεργειακά κουφώματα συνοδεύονται από όλα τα πιστοποιητικά CE και κατασκευάζονται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, ώστε το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό, κορυφαίας ποιότητας, άψογης αισθητικής και υψηλής εργονομίας.

Η τοποθέτηση μηχανισμών περιμετρικού κλειδώματος στα ανοιγόμενα αλουμίνια κουφώματα και η χρήση κλειδαριών με πολλαπλά σημεία κλειδώματος στα συρόμενα αλουμίνια κουφώματα, παρέχουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

Η τοποθέτηση ενεργειακών υαλοπινάκων, σε πόρτες και παράθυρα συμβάλλει στο να πετύχουμε τη μέγιστη δυνατή θερμομόνωση βοηθώντας στην εξοικονόμηση ενέργειας. Επίσης, η χρήση υαλοπινάκων ειδικών χαρακτηριστικών μας βοηθά να πετύχουμε τέλεια ηχομόνωση.

Εξειδικευμένο συνεργείο της κατασκευαστικής Κυριάκου, έρχεται στο χώρο σας και μελετά το έργο ώστε να σας δώσει την ιδανική για σας οικονομική προσφορά. Γίνεται επιμέτρηση του χώρου και σας προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις επισκευής ή αντικατάστασης των παλαιών κουφωμάτων, σε ασυναγώνιστες τιμές.

Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας, έχει την απαιτούμενη εμπειρία και τεχνογνωσία για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε για τα αλουμίνια κουφώματα και να συζητήσει μαζί σας την αποδοτικότερη για σας λύση.

Ενεργειακή αναβάθμιση με το πρόγραμμα Εξοικονομώ κατοίκον

Αν σας ενδιαφέρει να αντικαταστήσετε τα κουφώματά σας, μπορούμε να σας εντάξουμε σε χρηματοδοτούμενο προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης και να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα από την τοποθέτηση αλουμινίων.

Η αλλαγή κουφωμάτων αποτελεί ενεργειακή αναβάθμιση, εφόσον μειώνει την δαπάνη θέρμανσης και ψύξης, μιας και παρέχουν υψηλή θερμομόνωση ώστε να μην υπάρχει εσωτερική απώλεια ζέστης ή ψύχους, ανάλογα την εποχή.

Κερδίστε από το επιδοτούμενο πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ' οίκον, το οποίο σας παρέχει δωρεάν μεγάλο μέρος του κόστους ή και ολόκληρο το κόστος της αλλαγής των παλιών σας κουφωμάτων και αναβαθμίστε ποιοτικά της ζωή σας, μετατρέποντας το χώρο σας σε σύγχρονο κι ευχάριστο περιβάλλον, με τα ενεργειακά αλουμίνια κουφώματα κορυφαίας ποιότητας.

Καλέστε μας τώρα για να σας δώσουμε την προσφορά μας και να σας εκπλήξουμε με την ποιότητα της δουλειάς μας αλλά και τις χαμηλές μας τιμές.