Περιφράξεις παντός τύπου

 

Η κατασκευαστική εταιρεία Κυριάκου κατασκευάζει περιφράξεις για οριοθέτηση και προστασία ανοιχτών ή κλειστών χώρων ( αγροτεμάχια, οικόπεδα, σπίτια, κήπους, ύπαιθρο, γήπεδα, φωτοβολταϊκά, βιομηχανίες κ.α) με παντός τύπου περίφραξη ή συρματόπλεξη.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, με τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία, κατασκευάζει περιφράξεις που θα ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες σας, πακτωμένες στο έδαφος ή με βάσεις και οπλισμό, στις καλύτερες τιμές.

Η κατασκευή και τοποθέτηση της περίφραξης γίνεται με μελέτη και συνδυασμό υψηλής ποιότητας έργου και τιμής, και παρέχει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας.

Για κατασκευές που απαιτούν μεγαλύτερη προστασία και φύλαξη, παρέχεται η δυνατότητα τοποθέτησης περιμετρικού φωτισμού και κύκλωμα καμερών ασφαλείας.

Οι περιφράξεις κατασκευάζονται με υλικά παντός τύπου, ανάλογα τις ανάγκες της κατασκευής, όπως συρματόπλεγμα γαλβανισμένο, πλαστικοποιημένο πλέγμα, πλέγματα σε ρολά, πλέγματα σε φύλλα, συρμάτινα πάνελ, αγκαθωτά, σπιράλ, κονσερτίνα ασφαλείας, κουνελόσυρμα, κοτετσόσυρμα, γαλβανιζέ κιγκλιδώματα, κάγκελα, συμπαγές σίδερο για μέγιστη προστασία, με πασσάλους σωλήνες, ορθοστάτες, ξύλινους στύλους, τσιμέντο κ.α.

Οι περιφράξεις της κατασκευαστικής Κυριάκου κατασκευάζονται με άριστο επαγγελματισμό και υψηλή εργονομία, ώστε να αποδίδουν τα μέγιστα οφέλη ασφαλείας ή φύλαξης κατά περίσταση και να αντέχουν στο χρόνο.